Om mig

Isabel Linder

Jag heter Isabel Linder och har 15 års arbetserfarenhet som sjuksköterska. Sedan många år har jag haft ett stort intresse av att få jobba med hudvård och hösten 2015 tog jag steget att utbilda mig till naturkosmetisk Hudvård & SPA-terapeut. Jag är även utbildad fransstylist, nagelterapeut samt inom 3d-bryn med microblading och permanent lipliner och eyeliner med maskin.

Från våren 2018 är jag certifierad att behandla med botox och filler där jag även vidareutbildat mig i botox och filler advanced samt filler master.

Jag är även utbildad och certifierad i piercing och dermal anchor.

 

Malin Lagedal

Jag heter Malin och utbildade mig till Spa & Hudterapeut 2019/20. Sedan tidigare är jag även

utbildad Makeup-artist och Nagelterapeut. Hösten 2021 startade jag mitt egna företag och ni hittar mig på Head to toe. Där utför jag bland annat fotvård (ej medicinsk), färgning fransar och bryn, ansiktsbehandlingar, vaxning och massage.

Jag kommer successivt utöka min behandlingsmeny så håll utkik här eller på bokningssidan. Följ mig gärna på min Instagram för att ta del av erbjudanden och nya tider mm. I nuläget jobbar jag inte heltid på salongen men ta gärna kontakt via Instagram om ni inte hittar några passande tider på bokningssidan så försöker vi lösa det. Jag finns på salongen mestadels vardagkvällar och vissa helgdagar. Helger tillkommer ett pristillägg på 15%. Ni når min bokningskalender via bokningsknappen här på sidan.